avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Legea referitoare la autonomia ținutului Secuiesc. ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Legea referitoare la autonomia ținutului Secuiesc. Respinsă.

Spre stupoarea mea am văzut astăzi ca unele partide sunt nemulțumite de faptul ca, președintele României, domnul Klaus Johannis, a infirmat clar orice sansa de a exista o lege a ținutului Secuiesc.
De ani de zile.tot aud din medii PSD și alte medii asemănătoare ca președintele României vrea sa vândă Ardealul.Eu nu am crezut niciodată astfel de aberații politice dar din ce în ce mai mulți erau nelamuriti.
Astăzi, si-a exprimat un punct de vedere perfect edificator și nu înțeleg ce nemulțumiri au anumite partide politice de stânga.
Trebuia sa își exprime un punct de vedere care sa înlăture orice dubiu despre astfel de aberații scose de oameni de rea-credință și propagate în diverse medii de ani de zile.

Eu consider ca, a procedat corect în calitatea sa de.sef al statului și.chiar salut mesajul sau tranșant.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:12, 29 Aprilie 2020
Doamne ferește!
Asta mai lipsea...să dăm Ardealul ungurilor!
Salutăm poziția fermă a domnului președinte!
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
S-a încercat o manevra încercând sa se profite de o eventuala neatenție a președintelui datorata problemelelor cu salvarea vieții romanilor.
Însă, partidele de rea-credinta nu si-au dat seama probabil ca mai ales guvernul se ocupa de pandemie.

Mesajul tranșant al președintelui României ar trebui sa ii lămurească pe.toti care cârcoteau pe la colțuri.Si erau mulți aceia...
Culmea este ca, în loc sa.se bucure de onestitatea președintelui tarii continua sa carcoteasca...ceea ce este foarte trist...

Orice președinte ar fi fost, ar fi avut un discurs la.fel.de.transant dacă ar fi fost un președinte onest.
Și Traian Băsescu ar fi avut un discurs asemănător dar mult.mai acid.

Și se plâng de ceva care mie îmi pare de finețe politica.

Mie îmi creaza impresia ca au un stil de lupta politica, precum cel al comuniștilor pana sa ajungă la.putere prin dezinformare a opiniei publice a lumii muncitorești la sfarsitul celui de al doilea.razboi mondial.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum credeti ca ar trebui sa fie noul presedinte al romaniei Herra_ Herra_ Deschid acest subiect pentru ca, eu cred, ca am intrat in derizoriu. 1. Cred ca ar conta ....avand in vedere ca suntem (vrem, nu vrem) condusi; 2. E ... (vezi toată discuția)
Premier desemnat Ana Muntianu Ana Muntianu Lucian Croitoru este premierul desemnat. Ramane de vazut daca primeste OK de la Parlament. (vezi toată discuția)
Guvernul boc a fost demis Alin Popescu Alin Popescu http://www.mediafax.ro/politic/guvernul-boc-2-a-fost-demis-motiunea-de-cenzura-a-fost-adoptata-4985350 Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen ... (vezi toată discuția)