avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Calcul subventie somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Calcul subventie somaj tehnic

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza subventia acordata de stat pentru somajul tehnic pentru un salariu minim brut pe economie in situatia in care contractul de munca a fost suspendat pe o perioada mai mica decat luna intreaga.
De exemplu este suspendat incepand cu 2 Aprilie.
Se calculeaza 75% * salariu brut * 29zile suspendare/30 zile luna Aprilie sau 75& * salariu brut * 21zile suspendare/22 zile lucrataoare Aprilie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sevenx , utilizator 10:42, 4 Mai 2020
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic narcisa07 narcisa07 Am o prietena, angajata la o societate care a inceput sa-si trimita salariatii in somaj tehnic (75%), dar ii cheama totusi la munca platindu-i cu 75%. I-am ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut garantat in plata vs. salariul minim brut obligatoriu ptr studii superioare Isa  Radov Isa Radov dragi colegi, astazi, rasfoind niste legislatie, am avut o mare \"iluminare\" mi-am dat seama ca: - salariul minim brut garantat in plata este 600 lei - ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic sadaka sadaka Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in somaj tehnic se mai platesc la stat contributiile si ce are de pierdut un angajat in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)