avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvern de... uniune nationala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvern de... uniune nationala?

Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un guvern de uniune nationala , sau un guvern in care sa fie constituita o majoritate si , daca vedeti plauzibila varianta 2, din ce partide politice ar fi constituita acea majoritate?B-)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:18, 23 Decembrie 2009
O sa fie un guvern sustinut de PDL si UDM , plus adunatura interesata .
Poate fiecare parlamentar are sau ii este frica sa nu apara o caseta compromitatoare , ca aceea despre Mircea Geoana , caseta despre care fiecare isi scria parerea la www.avocatnet.ro/content/for...
si s-ar mai fi scris si acuma daca nu se gasea cineva sa inchida topicul . :stunned:

La toti parlamentarii le este frica de alageri anticipate !
Eu l-am inchis fiindca discutia degenerase si o luase pe o panta care nu mai avea nimic de-a face cu subiectul initial! Cine doreste poate sa deschida orice topic dar cu alt subiect! care sa fie de interes...national!:D
Si dupa ce ne dam seama daca este subiect de interes national sau nu ?

Caseta in care Traian Basescu apare alaturi de Elena Udrea executand o " activitate politica " sau " dare de seama " este subiect de interes national sau nu ?

Saptamana asta o sa fie multi nemultumiti ca nu au fost contactati si ei ca sa sustina guvernul , sa se aleaga cu un ciolanel mititel , sa-si scoata parleala de la alegerile astea !

@Romania_Inedit- Era o figura de stil! Efectiv mai ramaneau de comentat "figurile si miscarile" liber alese!
Saptamana aceasta o sa fie foarte interesanta prin prisma viitoarei majoritati parlamentare ! De ciolanel ce pot sa zic? Mai degraba oase...ca nu prea mai vad "carnitza"!B-). Stam prost cu asigurarile de sanatate , cu fondul de somaj , cu pensiile.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
In opinia mea problema cea mai interesanta a zilei este daca PNL va accepta sa participe la formarea guvernului PDL_UDMR..., stiind ce il asteapta.
Daca nu avem un guvern slabut..deci alegeri anticipate destul de curind.
Daca da ...tine cam un an .

Alte discuții în legătură

Cine o sa fie noul presedinte al partidului national liberal Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)