Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un guvern de uniune nationala , sau un guvern in care sa fie constituita o majoritate si , daca vedeti plauzibila varianta 2, din ce partide politice ar fi constituita acea majoritate?B-)
@Romania- Aici ai nimerit-o la fix! CA a format majoritate cu PSD-ul dar in opozitie!:D
Cum se numeste guvernul acesta ? Boc 3 sau 4 ....? Eu as propune 3 , caci interimatul nu este guvernare propriu-zisa!
Dupa alegerile parlamentare de peste 3 ani dl Boc poate intra in istorie! Cu un guvern BOC 4!:D
L-am auzit pe Boc spunand ca ministrii vor merge sa depuna juramantul in fatza presedintelui... republicii.
Nu cred ca am auzit cu ochii; dar cine mai poate sti?!
Cred ca dintre exemplele Kenyei si din Zimbabwe, ne apropiem mai mult de cel din Zimbabwe. Sper sa nu ajungem la represaliile de tip “autoritaro-democratice” gen Mugabe, caci la inflatii comparabile avem toate sansele sa ajungem…
Dar … speranta moare ultima :) Poate o Miscare pentru Schimbare Democratica ? Este CA un personaj suficient de charismatic pentru a insufla o asemenea directie unui popor picat in apatie, cu o datorie externa per capita de apr. 3000 Euro ?
Si-apoi daca Barosso , presedintele CE, vrea...
"Prima si cea mai urgenta sarcina care sta acum în fata dumneavoastra este formarea unui nou guvern, capabil sa reuneasca un larg sprijin in Parlament. O abordare consensuala si inclusiva este cu atat mai importanta in aceste vremuri dificile".
Oricum toate masurile represive se vor arunca - mai voalat sau nu - in curtea FMI, iar succesul va fi arogat guvernului.
Eu l-as intreba pe dl.Barosso daca in Consiliul Europei este tot la fel: o abordare consensuala si inclusiva si un larg sprijin al unei singure opinii!
In rest , no comment!
Declaratia lui Barosso nu face decat sa arate cum suntem priviti in afara : ca un popor de inapoiati condusi ca in perioada comunista! Are dreptate? Se inseala? Istoria va decide!:D
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)