avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie PFI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie PFI

Buna ziua. Daca am si alt job ( si anume in invatamant ) , acea indemnizatie pe PFI ( unde este suspendata activitatea ) mi se mai acorda ?
Multumecc
Cel mai recent răspuns: Myshtic , utilizator 13:23, 2 Mai 2020
Nu.
Dar este un alt job separat unde platesc impozit pe venit si in aceasta perioada a fost suspendat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi si concediu crestere copil civik civik Buna ziua, Am nevoie de indrumare in legatura cu urmatoarea situatie: sotia mea este medic si lucreaza la o clinica privata, prin CIM. In paralel, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc in cazul pfi echinococuta echinococuta Buna ziua, Apelez din nou la capacitatea dvs. de a lamuri lucrurile pe intelesul tuturor. Sunt curioasa daca exista diferente la acordarea indemnizatiei in ... (vezi toată discuția)
Intrare perioada de crestere copil phantomini phantomini Buna ziua! Am nevoie de indrumarea dvs. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat pentru intrarea in perioada de ingrijire a copiluli. Sunt pfi de 3 ani ... (vezi toată discuția)