avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020 - conditia de inscriere intr-o unitate ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020 - conditia de inscriere intr-o unitate de invatamant

Pentru a beneficia de prevederile Legii 19/2020, ma puteti lamuri in privinta conditiei privind inscrierea copiilor in cadrul unei unitati de invatamant, respectiv cresa in cazul meu? Practic, copilul trebuia sa fie inscris pentru anul 2019-2020, sau 2020-2021?
Mentionez ca nu am avut copilul inscris la cresa in momentul decretarii starii de urgenta, fiind in concediu crestere copil, acesta urmand sa implineasca varsta de 2 ani in luna iunie.
Astfel, in cazul in care prevederile Legii 19 vor cuprinde si perioada vacantei de vara, practic voi fi in imposibilitatea de a beneficia de zilele libere acordate prin aceste lege?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 4 Mai 2020
Trebuia sa fie inscris in cadrul unei unitati de invatamant la data decretarii starii de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 alexandra222 alexandra222 Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de zile libere platite pe perioada vacantei? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb daca beneficiez de zile libere platite conform Legii nr 19/2020 pe perioada vacantei? Va multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)