avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Redactare Contract
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Redactare Contract

Buna ziua , doresc colaborare cu un Avocat pentru a-mi redacta doua contracte pe domeniul Video Chat , Imi trebuie unul pentru Dr de Autor si altul colaborare Srl X Srl . Ma puteti contacta in privat .
Alegeți dvs avocatul dorit din lista de consultanți!

www.avocatnet.ro/Consultanti...
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia ... George  Stoica George Stoica Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia muncii sa ma reprezinte in proces cu h. essers genk? (vezi toată discuția)
Caut avocat proces contestare succesiune CristeaFlorin CristeaFlorin Buna ziua . Doresc un avocat bun sa recapat ceea ce imi revine in urma decesului tatalui meu . Tatal meu suferea de screloza, si in nestiinta mea a semnat in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ... pvstefanes pvstefanes Caut ajutor pentru o problema legata de iesire din indiviziune teren agricol cu 5 mostenitori, dintre care 2 nu vor sa raspunda in nici un fel solicitarii de a ... (vezi toată discuția)