avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se mai da legea in care sa ai 10 clase pentru permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se mai da legea in care sa ai 10 clase pentru permis?

Buna ziua!
Se mai da legea in care sa ai 10 clase din luna iulie pentru a obține permisul de conducere?
Sau s-a mai amânat?
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Corina271, utilizator
Multumesc mult. Nu se poate nici sa se dea o lege urgenta sau cum se numește pt asa ceva?
Nu :)
Înscrie-te liniștit. Succes!
Mulțumesc
Eu când am vrut să mă înscriu la școala de șoferi acum 2 luni mi-au spus sa mai aștept că e posibil ca această lege sa intre în vigoare.
Am ales sa nu pierd niste bani aiurea dar la ce spuneți dvs. ar mai exista o șansă.
Acum nici nu știu ce să mai cred,pe toate site-urile și la tv spune că intră această lege în vigoare dar țin să cred și ce spuneți dvs.
Suntem site cu informații juridice, printre altele. La noi n-o să găsiți niciodată fake news. Dacă ar fi existat o asemenea modificare la Codul rutier am fi anunțat-o/publicat-o. Nimeni din cei care au împrăștiat aiureala asta nu a dat sursa oficială a informației, ci (cel mult) s-au citat unii pe alții.

Sunați la DRPCIV de care aparțineți. Dacă toată lumea care a citit asta ar face așa poate ar apărea și o dezmințire oficială.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Cod rutier iulie 2020 macrita macrita Buna seara Mai pot obtine permis de conducere daca am 7 clase.Mentionez ca am facut SCOALA DE SOFERI si am dosarul pregatit pentru examen. (sala) Va ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere gaby_4you gaby_4you Bună ziua, aș dori să știu dacă pentru cei născuți înainte de 2000 (obligatoriu 8 clase) se va aplica legea de 10 clase obligatorii. Mulțumesc (vezi toată discuția)
S-a aprobat deja legea invatamantului obligatoriu ptr permisul auto? Alex_29 Alex_29 Un an nou fericit! Doresc sa aflu daca s-a aprobat deja legea celor 10 clase obligatorii pentru a putea absolvi scoala de soferi - nu reusesc sa gasesc ... (vezi toată discuția)