avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general csu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

csu

Buna ziua,

In luna aprilie a scazut la scoietatea un de lucrez CA cu 50 procente insa nu pot obtine amanarea la plata unor furnizor intrucat nu am certificat CSU...si acestia il solicita...nu topti, unii accepta doar o cerere pe propria raspundere....si chiar nu pot plati.....platforma elibereaza doar pt. martie CSU.....in martie nu am avut reducere CA si a incasarilor, ci dor in aprilie.....ce act pot furniza in acest ses acestor furnizori?

Alte discuții în legătură

Certificat albastru sau galben ianissteaua ianissteaua Buna ziua as dorii sa stiu daca ma incadrez pentru obtinerea unui astfel de certificat am o firma de transport care din cauza acestei situatii nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Certificatul de urgenta galben Corina Adam Corina Adam Certificatul de urgenta galben se emite pt scaderea cu 25% a incasarilor sau 25% a cifrei de afaceri (a ceea ce s-a facturat)? (vezi toată discuția)
Certificat pentru situatie de urgenta NewOfficeAtHome NewOfficeAtHome Buna ziua, Din ceea ce am citit, incepand de ieri, platforma pentru eliberarea certificatelor de stare de urgență este functionala.... a obtinut cineva un ... (vezi toată discuția)