avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce trebuie sa bifam pe declaratia pe propria ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce trebuie sa bifam pe declaratia pe propria raspundere in cazul unei deplasari la notar public?

Buna ziua,

Avem de dezbatut un succesiune si trebuie sa ne deplasam intr-un alt oras la notar.
Ma puteti ajuta va rog , ce trebuie sa bifam pe aceea declaratie? O sa ma deplasezi eu cu masina ca si insotitor, mama mea si o ruda trebuie sa vina pentru succesiune, plus inca doi martori.
Cel mai recent răspuns: Caddy23 , utilizator 02:53, 6 Mai 2020
sunteti sigur (a) ca se dezbate? succesiunea nu are caracter de urgenta. persoanele peste 65 ani nu se pot folosi de acest motiv pentru a se deplasa. Iar Uniunea Notarilor a suspendat dezbaterea succesiunilor si a divorturilor pana la terminarea starii de urgenta.
[ link extern ]
Daca bine am inteles,da. O sa intreb maine, poate nu am inteles eu bine ceva.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire-persoana cu probleme de sanatate casutza casutza Buna ziua, Cum se procedeaza cu dezbaterea succesiunii si imparteala casa/terenuri in situatia urmatoare: mama si 3 fiice in viata,cu sotul decedat si un ... (vezi toată discuția)
Mostenire in alta localitate jigan56 jigan56 Am mostenit un apartament in alta localitate decat cea de domociliu. Apartamentul nelocuit al tatalui, care a decedat, iar in ultimii 2 ani a locuit la mine. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)