avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani platiti in plus in contul Executorului ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani platiti in plus in contul Executorului Judecatoresc

Daca firma angajatoare a virat mai multi bani in contul Executorului ( am doua popriri pe contul de salariu ), eu pot sa ii mai recuperez? Mentionez ca unul dintre executori mi-a blocat contul si orice suma imi intra in cont va fi blocata de banca.
Cel mai recent răspuns: Daniel.sirbu , utilizator 10:39, 22 Februarie 2024
Puteți recupera banii reținuți în plus, dacă intentați în instanță o acțiune de întoarcere a executării.
Banii s-ar putea să nu mai fie la executor, ci în contul creditorului, de aceia trebuie să chemați în judecată creditorul.
E vorba de o sumă mică... Cred că m-ar costa mai mult în acest caz.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți și vorbiți cu executorul, poate banii sunt încă în contul lui. Toate cheltuielile de judecată le recuperați, dacă vă este admisă cererea de întoarcere a executării.

Chiar dacă suma este mică, sunt totuși banii dvs și munca dvs, și ar fi păcat să-i lăsați "cadou".
Buna ziua.am
Avut poprire pe salariu iar fabrica a vurat in contul executorului o suma mai mare am primit prin posta de la executor un plic cu o cerere care trebuie completata si trimisa inapoi pentru recuperarea sumei platite in plus se mai pot recupera banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - credit nevoi personale adriana1 adriana1 Pentru un credit de nevoi personale banca a cerut executarea silita. Executorul a obtinut incuviintarea executarii, mi-a comunicat somatia pentru suma de 13242 ... (vezi toată discuția)
Azi 04.12.2019 am primit o suma de bani de 800 de lei penca_claudiu penca_claudiu Buna seara , azi am primit suma de 800 de lei de la mama mea ( Penca Maria ) , pentru fetele mele ca si cadou de mos Nicolae sa le cumpar dulciuri / jucarii , ... (vezi toată discuția)