avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... A tușit intenționat in fata mea
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

A tușit intenționat in fata mea

Un coleg la servici fără masca a tușit in fata mea cu intenția sa ma sperie cu infectarea COVID . Mi-a provocat o stare de temere in contextul actual și câteva zile am stat cu grija sa nu fiu infectat ! Colegii martori spun ca a fost o gluma și cred ca se poate repeta faptul sa mai tușească intenționat ! Cum pot proceda legal sa îl pot oprii sa mai facă așa ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:30, 6 Mai 2020
Nu cunosc cazul in toate amănuntele sale dar il puteti da in judecata civila.
Aveti șanse foarte mari să obțineți ceea ce vreti daca se va instrumenta foarte bine cazul.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coronavirsul existĂ sau totul este o minciunĂ la nivel mondial? ... hamarsold1985 hamarsold1985 CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? VOI CE CREDEȚI ? (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)
Martori . cum se poate demonstra ca martorii ... Klara77 Klara77 Despre proba cu martori . Cum se poate demonstra ca martorii propuși intr-un proces ( pretenții Litigii de munca ) , au fost in relații de prietenie cu ... (vezi toată discuția)