avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? ...

CORONAVIRSUL EXISTĂ SAU TOTUL ESTE O MINCIUNĂ LA NIVEL MONDIAL? VOI CE CREDEȚI ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar tuberculoza există sau totul este o minciună la nivel mondial ? Dar HIV ? Dar rujeola ?

Din punct de vedere juridic, aveți dreptul să aveți orice opinie personală, dar aveți OBLIGAȚIA să respectați legea, respectiv măsurile de prevenire a răspândirii bolilor. Punct.
Da , Coronavirusul exista ! lucrez in Sanatate , eu am fost testat pozitiv in luna martie si ca sintome am perdut de tot mirosul sl ceva gustul , dar fiind internat in spital , am avut 2 asistente pina in 50 ani care au avut probleme urite , cu febra peste 38 G. C. 12 zile de tratament cu antibiotice , injectabil dar febra nu ia scazut sub 38, vreau sa precizez ca nu aveau probleme de sanatate au stat o luna in spital si vre o 3 saptamini acasa . Deci nu este o GLUMA daca il ciupesti de undeva ! Exagerari sunt! dar mai bine PREVII decit sa incerci sa TRATEZI ,
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar adineauri o vecina ma intreba la ce port masca in lift pentru ca ea crede ca virusul nu exista.

Inca mai sunt oameni care nu cred.
Cei din PSD in inteligenta lor au raspandit aceasta idee si desi au inceput sa inteleaga ca virusul exista, altii acum nu mai cred...
Cand o informatie pleaca de la unul sau mai multi oameni din partid care se bucura de credibiliate, majoritatea contactilor acestora o cred.

Este imposibil sa fie vorba de o minciuna la nivel mondial.
Faptul ca virusul nu se vede cu ochiul liber nu inseamna ca nu exista.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca exista de ce toti vanzatorii din orasul meu nu poarta masca, sau daca o poarta , o poarta sub barbie si niciunul nu poarta masca. ? Am vazut ca niciunul nu a primit amenda . La cate vanzatoare sunt in pietele unde merg eu, la cate vanzatoare sunt in supermaketuri care nu poarta masca, ar fi trebuit pana acum macar una sa moara de coronavirus, si din februarie pana acum, nu am vazut vreuna sa fie bolnava, si le vad zilnic , ca eu ma duc zilnic la magazine si in piete . Sau ele sunt mai puternice si nu se pune virusul pe ele ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
hamarsold1985, utilizator
Dar aia de la PSD ce motiv au avut sa zica ca virusul nu exista ? Dupa parerea mea totul e ceva politic, la mine in oras sunt mii de oameni care nu poarta masca corect in spatiile inchise, si nu au nimic. Ar trebui ca vanzatoarele sa fie acum in spital cu tubul in gura, dar eu trec zilnic pe langa ele si nu au nici pe dracu .
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
hamarsold1985, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Alegerile parlamentare din luna decembrie 2020 va par potrivite in acest moment? Ar ajuta la reducerea numărului de infectari sau la eradicarea virusului ... (vezi toată discuția)
Necesitatea prelungirii starii de alerta o considerati utila sau inutila? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Va trebui stabilit din nou la nivel politic daca se impune sau nu prelungirea starii de alerta. Forul parlamentar va trebui sa decida. Daca nu se va ... (vezi toată discuția)