avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de donație cu clauză de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de donație cu clauză de întreținere

CONTRACT DONATIE CU SARCINA PROBLEME
Buna ziua, am incheiat un contract de donatie pentru un apartament cu o matusa, eu am nuda proprietate si sarcina intretinerii,matusa are uzufruct viager, de ceva vreme matusa s.a razgandit si nu vrea sa ma mai primeasca pe la ea, Ma ameninta cu desfacerea contractului in instanta..acum are pe altcineva care o ajuta cu sarcinile..mentionez ca 1 an de zile am facut tot ce mi.a cerut si nu au fost probleme. Acum a venit o nepoata a matusii si ea s.a razgandit..Ce ar trebui sa fac eu? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
Olaianos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:15, 15 Iunie 2020
Se poate transforma contractul in renta viagera?
Da, se poate transforma, dar doar dacă mătușa acceptă asta,

Olaianos liviu a scris:

Se poate transforma contractul in renta viagera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager, reziliere balazszsuzsa balazszsuzsa Am incheiat impreuna cu concubinul , un contract de intretinere cu uzufruct viager , cu o \\"doamna\\" anul trecut in 22.11.2012, dupa care ne-am mutat la casa ... (vezi toată discuția)
Locuinta familiei sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Cum pot declara locuinta familiei, in apartamentul sotului, daca acesta nu este de acord? Sotul a dobandit ap. de la tatal sau prin donatie cu ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate si uzufruct viager obligatii adrian_fm67 adrian_fm67 1....Cine este obligat sa plateasca femeia de servici,enelul,gazele,apa etc dintre proprietar si cel care are dobandit cu titlu oneros dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)