avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... sanatatea si securitatea in munca in contextul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

sanatatea si securitatea in munca in contextul epidemiei de covid 19

Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine daca o institutie publica cu peste 80 angajati, este obligata sa aiba un medic de medicina muncii sau un furnizor extern de servicii de medicina muncii si care este baza legala in aceasta materie.Referitor la asigurarea de masti si manusi de protectie este obligat angajatorul sa asigure aceste materiale si in ce cantitate zilinica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 09:57, 8 Mai 2020
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii angajator alexandralincu alexandralincu LEGEA 319/2006 As dori sa aflu detaliat in ce pagina pot gasi informatia in legatura cu obligatiile angajatorului (firma straina) si promotorului, este vorba ... (vezi toată discuția)
Evaluare ssm muraruana muraruana Buna ziua. Daca avem o meserie noua in firma trebuie facuta evaluarea riscurilor si imbolnavirilor profesionale? Daca da va rog sa imi dati si articolul din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,cum poate asigura angajatorul securitatea angajaților? ... Costin_Adrian Costin_Adrian Bună ziua,cum poate asigura angajatorul Securitatea angajaților? Eu lucrez la Brico Depot Orhideea și mă confrunt aproape zilnic cu \"specimene \" de ... (vezi toată discuția)