avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Aprobare denumire ONG ce contine cuvantul \"Romania\"
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Aprobare denumire ONG ce contine cuvantul "Romania"

Buna ziua,

Trebuie sa schimbam numele asociatiei iar presedintele acesteia doreste sa contina cuvantul "Romania". Imi puteti, spune, va rog, care sunt pasii de urmat,ce documente sunt necesare si unde ar trebui sa merg sa le depun?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:48, 10 Octombrie 2020
trebuie redactate si incheiate sub semnatua privata ( deci neatestate de avocat) act constittiv si statut si apoi cerut acordul Secretariatului General al Guvernului, la cerere anexandu-se si un exemplar din Act Constitutiv si Statut.... dureaza destul de mult din pacate.... si cu acel acord se depune apoi cerere la Ministerul Justitieie pentru dovada disponibilitatii denumirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare institut craft craft Buna ziua, Ma poate cineva indruma spre pasii pe care ii am de facut spre infiintarea si inregistrarea unui institut? As dori sa poarte denumirea de ... (vezi toată discuția)
Certificatul de identitate sportiva zzanetta zzanetta Doresc sa infiintez un club sportiv , care sunt pasii pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva? Deocamdata am obtinut disponibilitatea denumirii ... (vezi toată discuția)
Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)