avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Luca091311
                      Utilizator

Luca091311
                      Utilizator                    

stefanpantea1968	                   

am inteles ca diurna care deapseste 2.5x13lei se impoziteza.
dar nu i-mi este clar care sunt conditiile minime de cazare care trebuie sa l-e asigure ... (vezi toată discuția)
	                    stefanpantea1968	                   

am inteles ca diurna care deapseste 2.5x13lei se impoziteza.
dar nu i-mi este clar care sunt conditiile minime de cazare care trebuie sa l-e asigure ... (vezi toată discuția)

oanita28	                   

Buna,
As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara.
Multumesc!
 (vezi toată discuția)
	                    oanita28	                   

Buna,
As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara.
Multumesc!
 (vezi toată discuția)

durusoctavia	                   

In ce conditii se acorda diurna. in ce cuantul si care este actul care reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)
	                    durusoctavia	                   

In ce conditii se acorda diurna. in ce cuantul si care este actul care reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)