avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Regim intrare in tara
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Regim intrare in tara

Buna ziua,

Avand in vedere incheierea starii de urgenta si inceperea starii de alerta si aparitia acestui vid procedural potrivit caruia exista un termen de 3 zile in care restrictiile nu pot fi aplicate, ce se intampla cu persoanele straine, care vin din zona rosie COVID si vor sa intre in Romania?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
camiha, utilizator

Alte discuții în legătură

Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)
Perioada de ședere autorizată in românia a unui cetățean terț titular al permisului de mic trafic de frontiera Adriana7777777 Adriana7777777 Cetățeanul Republicii Moldova a trecut frontiera României la data de 9 Martie 2020. La data de 15 Martie a fost instituita stare de alerta in legătura cu ... (vezi toată discuția)
Bunaziua, pot face programare online pentru schimbarea permisului ... Gigi81 Gigi81 Bunaziua, pot face programare online pentru schimbarea permisului de conducere (expirat de 5 luni) in alta localitate decat cea de resedinta? Mulțumesc (vezi toată discuția)