avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Credit fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Credit fals

Buna ziua. Soția mea a făcut o cerere la un IFN unde sa aprobat suma de 500 de lei în numele meu cu o poza cu buletinul meu și o poza cu mine și buletinul în mana . Banii au intrat in contul meu bancar dar eu nu știam de acest credit și de unde sunt acei bani in cont . Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:32, 16 Mai 2020
Vedeti ca mai acum cateva zile o banca a luat amenda GDPR pentru folosirea pozelor cu buletinul la realizarea contractelor ( mai exact pentru modul cum au primit aceste poze, pe telefonul unei angajate...).
Eu zic sa depuneti o reclamatie la ANSPDCP pentru folosirea datelor dvs. personale in acest mod, poate nu au o procedura stabilita sau procedura nu este ok si primesc amenda.
Legat de banii...platiti-i inapoi si cereti dovada ca ati achitat datoria si ca nu mai aveti niciun fel de datorie la ei ( sa nu spuna peste cateva luni ca nu ati platit si dobanda la banii, nu stiu ce comision...).
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu seamănă deloc cele două cazuri.
IFN-urile care acordă credite rapide și mici au această procedură publicată pe site-urile proprii. La BCR nu există așa ceva.

La o căutare rapidă:
Pentru procesarea rapida a cererii de imprumut, te rugam sa ne trimiti o poza clara a buletinului si poza sau pdf cu extrasul de cont in care iti primesti salariul, din care sa reiasa veniturile tale din ultima luna.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic ... MihaiSS MihaiSS Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic de catre un domn foarte agresiv verbal ca dansa, a facut un imprumut in anul 2008 la o casa de ... (vezi toată discuția)