Buna ziua. Soția mea a făcut o cerere la un IFN unde sa aprobat suma de 500 de lei în numele meu cu o poza cu buletinul meu și o poza cu mine și buletinul în mana . Banii au intrat in contul meu bancar dar eu nu știam de acest credit și de unde sunt acei bani in cont . Ce pot face?
Vedeti ca mai acum cateva zile o banca a luat amenda GDPR pentru folosirea pozelor cu buletinul la realizarea contractelor ( mai exact pentru modul cum au primit aceste poze, pe telefonul unei angajate...).
Eu zic sa depuneti o reclamatie la ANSPDCP pentru folosirea datelor dvs. personale in acest mod, poate nu au o procedura stabilita sau procedura nu este ok si primesc amenda.
Legat de banii...platiti-i inapoi si cereti dovada ca ati achitat datoria si ca nu mai aveti niciun fel de datorie la ei ( sa nu spuna peste cateva luni ca nu ati platit si dobanda la banii, nu stiu ce comision...).
Emilika40
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu seamănă deloc cele două cazuri.
IFN-urile care acordă credite rapide și mici au această procedură publicată pe site-urile proprii. La BCR nu există așa ceva.
La o căutare rapidă:
Pentru procesarea rapida a cererii de imprumut, te rugam sa ne trimiti o poza clara a buletinului si poza sau pdf cu extrasul de cont in care iti primesti salariul, din care sa reiasa veniturile tale din ultima luna.