avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restrictii in perioada 15, 16 si 17 mai
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restrictii in perioada 15, 16 si 17 mai

Doresc sa plec in perioada 15, 16 si 17 mai din localitate in care locuiesc la munte cu rulota impreuna cu copii mei, ce obligatii am si ce restrictii am in cazul in care nu se prelungeste starea de urgenta ( de vineri pana duminica).
Va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 15 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti obligatia de a respecta toate restrictiile pe care le vor impune autoritatile. Pentru asta urmariti canalele de informare oficiale.
Pana in prezent, nu exista act normativ care sa impuna anumite restrictii .
Pina la ora aceasta da, in pregatire ...
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ATENTIE, se emite un OUG si se emit ordine de ministru care va restrang dreptul de deplasare.
Puteti sa asteptati cateva zile, nu va expuneti copii la boala doar din ambitie.
ATENTIE! la munte se anunta vreme cu ploaie, lapovita, vant puternic, etc!
MAI GANDITI-VA!
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Se pot gasi solutii juridice care sa fie adoptate normativ.
Se pot gasi si modalitati de contestare.

Riscati sa ajungeti la proces daca plecati.

Aceasta perioada este mult mai periculoasa decat perioada de inceput.
Se poate produce oricand o explozie epidemiologica incepand dupa 18 mai 2020 daca lumea va actiona aiurea.

Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)
Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)