avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restrictii in perioada 15, 16 si 17 mai
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restrictii in perioada 15, 16 si 17 mai

Doresc sa plec in perioada 15, 16 si 17 mai din localitate in care locuiesc la munte cu rulota impreuna cu copii mei, ce obligatii am si ce restrictii am in cazul in care nu se prelungeste starea de urgenta ( de vineri pana duminica).
Va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 15 Mai 2020
Vedeti OUG 70/2020
[ link extern ] ==

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)
Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)