avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Emiterea de BO fara acoperire - inselaciune sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Emiterea de BO fara acoperire - inselaciune sau nu?

Buna ziua. Pe scurt, s-a incheiat contract de vanzare-cumparare iar cumparatorul a emis 2 bilete la ordin care la scadenta s-au dovedit fara acoperire in banca.
Intrebarea mea : poate fi incadrata fapta la infractiunea de inselaciune sau exista lege speciala in acest sens?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dora_Macris , utilizator 17:29, 4 Iulie 2006
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2006
Dora_Macris, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin in alb refuzat+politie economica ORKLA ORKLA Buna seara. Am achizitionat geamuri termopan de la un producator care la inceputul relatiei acum vreo 2 ani mi a solicitat un bilet la ordin in alb. Am dat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate fila cec gev gev Buna ziua, Am un client care doreste sa aman introducerea in banca a filei CEC deoarece nu are bani in cont. Am doua intrebari: 1) Cat este valabila fila ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin Cent Cent Am avut o discutie du un coleg. El sustine ca emiterea de bilete la ordin fara acoperire poate fi incadrat la infractiuni. Este adevarat. Daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)