avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional telemunca

Buna ziua,
In actul aditional de telemunca trebuie specificat undeva zilele sau intervalul orar cand vine angajatul la birou? Sau este de ajuns sa trec doar adresele unde va efectua telemunca si atat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 21 Mai 2020
Potrivit Legii 81/2018, trebuie mentionat, printre altele,:
a) precizarea expresă că salariatul lucrează în regim de telemuncă;
b) perioada și/sau zilele în care telesalariatul își desfășoară activitatea la un loc de muncă organizat de angajator;
c) locul/locurile desfășurării activității de telemuncă, convenite de părți;
d) programul în cadrul căruia angajatorul este în drept să verifice activitatea telesalariatului și modalitatea concretă de realizare a controlului;
....
Stiu acest aspect insa nu imi este clar punctul b. Daca eu aleg 3 locuri de munca sunt obligata ca pentru fiecare din cele 3 locuri de munca in parte sa stabilesc zilele in care vor lucra? De exemplu majoritatea angajatilor vor lucra de acasa insa , cand va fi nevoie vor merge si la birou dar nu pot preciza zilele exacte cand... In acest context ce pot face?
In speta, puteti mentiona ca angajatorul va comunica salariatului cu cel putin 24 de ore inainte ziua in care se va prezenta la sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu - telemunca Andreea944 Andreea944 Buna ziua, Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat ... (vezi toată discuția)