avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Deconectare energie electrica in starea de alerta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Deconectare energie electrica in starea de alerta

Buna ziua,
In data de 19.03.2020 s a dispus deconectarea de la reteaua electrica.
Electrica Furnizare cu care am incercat sa discut si sa le spun ca conform OU nr. 70/2020 art. 72 alin.1 in timpul starii de alerta pentru o perioada de 30 zile nu au voie sa ma deconecteze au spus ca este eronat
Protectia Consumatorului mi au spus ca este un abuz
Ce ma sfatuiti sa fac in acest sens?
Mentionez ca am achitat restantele dar am cerut sa mi fie restituita taxa de deconecatare si reconectare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:44, 21 Mai 2020
Buna ziua,
O solutie ar fi sa chemati in instanta furnizorul pentru recuperarea prejudiciului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din oug 70/2020 mai este ... celeonora celeonora Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 mai este in vigoare, se mai aplica ? \" (1)Pe perioada starii de alerta , operatorii de transport si ... (vezi toată discuția)
Debranșare apă!!! Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună dimineața! Ne confruntăm cu următoarea situație: locuind într-un imobil de 4 etaje cu 20 de apartamente pe scara, fiind trei scări în total, nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces ... mariana_d mariana_d Articolul 72 alin (2) din OUG 70/2020 a fost abrogat/modificat? Buna seara, Se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces de partaj. Pentru ... (vezi toată discuția)