avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trustul Antrepriza Generala de Constructii Industriale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trustul Antrepriza Generala de Constructii Industriale Brasov

Buna ziua,
De unde se pot lua adeverinte de grupa pentru angajatii Trustului Antrepriza Generala de Constructii Industriale (TAG C IND) - Sectia Mecano-Energetica Brasov?
Cel mai recent răspuns: PMStefania , utilizator 20:03, 21 Mai 2020
Detalii
[ link extern ]
Multumesc foarte mult pentru răspuns

Cornel Vasile a scris:

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trustul antrepriza generala constructii industriale brasov valeahomevdf valeahomevdf Buna ziua. Va rog frumos, puteti sa imi spuneti unde as putea sa ma adresez pentru adeverinta venituri perioada 1986 - 1990, de la angajatorul Trustul ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)