avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trustul Antrepriza Generala Constructii Industriale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trustul Antrepriza Generala Constructii Industriale Brasov

Buna ziua.
Va rog frumos, puteti sa imi spuneti unde as putea sa ma adresez pentru adeverinta venituri perioada 1986 - 1990, de la angajatorul Trustul Antrepriza Generala Constructii Industriale Brasov - Antrepriza Constructii industriale Brasov.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 10 Mai 2021
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Trustul antrepriza generala de constructii industriale brasov PMStefania PMStefania Buna ziua, De unde se pot lua adeverinte de grupa pentru angajatii Trustului Antrepriza Generala de Constructii Industriale (TAG C IND) - Sectia ... (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)