avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Refuz inmanare Somaj Tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Refuz inmanare Somaj Tehnic

Ce pot sa fac si cum trebuie sa procedez in cazul in care angajatorul meu a trimis actele pentru somajul tehnic dar acum refuza sa mi-l inmaneze? Sub pretextul "i-am cheltuit,tii dau cand am"
Cel mai recent răspuns: dan3s2020 , utilizator 13:41, 22 Mai 2020
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamație la ITM sau scrieți pe pagina de Facebook a ministrului muncii, Violeta Alexandru. Reacționează foarte prompt la astfel de abuzuri.
Fără sprijinul autorităților nu îi vedeți repede, însă luați în calcul toate consecințele. Sunt de părere ca mai întâi să-i spuneți că aveți nevoie de acei bani și că, dacă nu vi-i dă, aveți de gând să vă plângeți autorităților.
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc,i-am transmis ca am nevoie de acei bani ca sa pot platii chiria pe ultimele 2 luni. Astept sa vad ce se intampla,in cazul in care o sa decida sa nu imi inmaneze banii si sa ma dea afara o sa postez pe pagina de Fb si sa fac o reclamatie la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in google ... tratiousemainapeniumiceat tratiousemainapeniumiceat Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google Play acum 4 luni. Am adaugat acelasi joc pe Facebook si am primit 2 email-uri de la ei in ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)
Inchidere pagina facebook maranos76 maranos76 Buna ziua! Patronii la care lucrez si-au deschis un restaurant si m-au rugat sa le fac o simpla pagina de facebook a restaurantului pentru a putea sa se ... (vezi toată discuția)