avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Ce se poate întâmpla dacă nu ma prezint la proces?
Discuție deschisă în Viata in Italia

Ce se poate întâmpla dacă nu ma prezint la proces?

In momentul dat nu pot sa vin ...însă incerc sa ma exprim corect si sper sa fiu înțeleasă . Cazul este asa cu 2 ani in urma mi sa întîmplat sa mi se ia permisul de conducere am angajat un avocat ca sa mil scoata am achitat tot ce mi sa cerut dar in negru fara cec , dupa 2 ani de zile mia cerut 1000 de euro ca trebuie sai dau ,iar acum doua zile mia scris ca daca nu-i dau pina la sfirsitul lunei acestea ma da in judecata in italia, dar am perdut lucru si am revenit in romania de 3 săptămâni. Intrebarea mea este poate sa mi se intimple ceva ? Sau care ar fi consecințele? As fi foarte recunoscătoare daca miati răspunde. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:22, 22 Mai 2020
Buna seara,
Nu se intelege nimic din cele expuse.
Discutati fata in fata cu un avocat ca sa va lamureasca dupa ce stabileste situatia de fapt si de drept!
Eu înțeleg așa:

- în urmă cu doi ani, un avocat (italian sau român care profesează în Italia?) v-a ajutat să vă recuperați permisul de la autoritățile italiene
- ați plătit tot ce v-a cerut, dar n-ați primit chitanță
- acum vă cere din nou 1000 de euro și vă amenință că, dacă nu îi dați, vă dă în judecată acolo.

Dacă aș fi în locul dvs. nu mi-aș face probleme. Sunteți sigură că e avocat? Nu poate fi cineva descurcăreț care se dă drept avocat?
Ați semnat ceva, vreodată, care poate fi un contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Dovada caracterului definitiv al hotararii straine (italia) Georgiachill Georgiachill Bună ziua. Aș avea o nelămurire. Tribunalul din Italia mi- a acordat custodia totală exclusivă a fiicei mele in vârstă de 7 ani printr-un decret pe care ... (vezi toată discuția)