avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis retinut pentru consum substanțe interzise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis retinut pentru consum substanțe interzise

Acum o lună mi s-a retinut permisul de conducere fiind testat cu aparatul drug test si depistat cu k3t se recomanda analize de laborator iar amp la fel, sunt la prima abatere, voi rămâne fără permis? Mi se v a anula permisul? Ma voi duce la pușcărie? Mentionez ca a trecut deja o lună iar eu nu stiu inca nimic din partea lor .
Daca ati fi fost atent ce am scris ati fi înțeles ca ati primit răspunsul.
Puteti astepta si cativa ani, v-am spus sa depuneti diligente sa platiti dvs contravaloarea analizelor daca doriti celeritate. Pentru droguri dureaza cateva luni pana sunt gata analizele.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat ... Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul antidrog fiind depistat pozitiv cu THC. Mi a fost retinut permisul fara drept de ... (vezi toată discuția)
Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)