avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pupitru acoperit la geamul apartamentului
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pupitru acoperit la geamul apartamentului

Buna ziua! Daca in una din camerele apartamentului situat la parter figureaza firma proprie cu activitatea in asigurari, se poate sa construiesc o platforma cu scari in dreptul geamului pentru a-mi desfasura activitatea la geam, in conditiile impuse de actuala pandemie covid-19? Este legal sau ce am nevoie pentru a fi legala situatia expusa?
Cel mai recent răspuns: Strachinaru Mihaela , utilizator 16:14, 28 Mai 2020
Este greu de crezut ca locatarii din condominiu vor accepta " o platforma cu scari in dreptul geamului"


ynocentta a scris:

Este greu de crezut ca locatarii din condominiu vor accepta " o platforma cu scari in dreptul geamului"

Daca nu e o zona de circulație și dacă platforma nu e "uriașă", mai ales ca e făcută cu scopul de a nu răspândi virusul, locatarii pot fi înțelegători cu o soluție temporară. Dacă suntem oameni și nu mahalagii.
Nu este zona de circulație, momentan e închis cu gardut, vecinii sunt înțelegători, o parte îmi sunt clienți, incerc sa ajung la primărie sa întreb exact, apoi voi scrie și aici poate vor folosi și altora informațiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Geam in acoperis MARIAN MAXIM MARIAN MAXIM casa vecinului este mai inalta decat a mea, iar prin amplasarea geamurilor in acoperisul meu as avea o oarecare deschidere catre el,As putea avea probleme in ... (vezi toată discuția)
Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)