avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum tratam inima zdrobita?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum tratam inima zdrobita?

buna ziua,
nu stiu daca acest subiect are ce cauta in acest forum dar am vazut ca orice intrebare as avea cineva mia dat raspuns si ma lamurit si cred ca si cu aceasta problema ma va putea ajuta cineva:((
nici nu stiu cum sa incep:">:((...zilele trecute l-am observat pe sotul meu cu cineva...nu faceau nimic,doar fusese cu ea pana in oras pt a face ea niste cumparaturi, dar in legatura cu acea persoana erau foarte multe discutii in familia noastra deoarece observam ca isi fac de ceva vreme ochi dulci.chestia e ca nu e prima data cand ma inseala cu toate ca el de fiecare data nu recunoste #-o.
:((...ce sa fac...mai avem si un copil de 4 ani si unul care urmeaza sa se nasca peste 4 luni :((...initial am vrut sa plec sa bag divort dar el nu vrea sa divortam, si am ales sa raman cu el dar doar de ochii lumii fara a mai avea vreo legatura cu mine nici macar sa vb decat ce e de vb despre copil despre casa si atat,dar nu mai suport sal vad mereu vb cu tipa aia si facandusi in continuare ochi dulci.nu stiu ce sa fac sa bag divortul si sa imi iau copilul sa plec?....nu stiu ....va rog ajutati-ma sunt disperata iar cu sarcina nu o duc bine incat sami permit sa ma stresez:((
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:06, 19 Decembrie 2009
si eu cred ca ar trebui sa divortati...dar , mai intai sa incercati sa va detasati un pic si sa va faceti un plan...daca aveti unde locui, pe ce resurse materiale va bazati...
candva , un client mi-a spus:" Barbatii pleaca la alta....femeile, la mama"

nu merita sa ramaneti langa un barbat care nu va respecta, in cele din urma nu va iubeste( mie asta cu te iubesc , dar sunt barbat si am necesitati, mi se pare o prostie! care exista doar pentru ca sotiile lor permit lucrurile astea!)

ca sa va linistesc va voi povestiun caz de al meu.O clienta cu 2 copii, o fetita de 2 ani si una de 3 luni este parasita de sot ...situatia era disperata , cel putin mie asa imi parea.ea promoveaza divort. la al doilea termen apare domnu, sa spuna ca nu are familie de lasat si nu vrea sa divorteze( dupa ce disparuse mai bine de 6 luni) ...num-am bagat...clienta mea nicinu a vrut sa auda.a comunicat lucrul acesta judecatorului care a si pronuntat divortul( motivul lui ca a plecat erau rataciri de moment..) mai mult , clienta s-a hotarat si a facut si partaj si a ramas cu apartamentul...
Epilog.Dupa cativa ani ani am reantalnit-o, arata suuuuper, se recasatorise cu un preot si mai facuse ..un baietel si era extem de fericita

Poate a avut doar noroc...dar nu uitati ca norocu surade celor curajosi

Nu sunt de acord nici cu indurarea, nici u scuze de genul
in perioada de graviditate a femeii , barbatul are aceleasi nevoi ca din totdeauna
pe care distinsul coleg , le ofera din solidaritate masculina, probabil:D

daca nu poate sa-si tin nevoile in frau , indseamna ca nu e matur si nu poate sa se controleze, nu mai vorbesc de nesimtirea de care trebuie sa dea dovada un barbat ce-si las asotia acesa pentru satisfacerea nevoilor ..mai ales , ce mi se pare culmea este este sa te si afisezi in public cu femei , in dispretul total al oricarui bun -simt.cu alte cuvine: sunt mascul, ce poti sa-mi faci? ca, de divortam tu ramai cu copii, eu cu libertatea

sincer , daca femeile nu ar accepta atat , sa vedeti ce scad nevoile si sunt tinute in frau?...

sunt curioasa daca v-ar vedea cu un barbat pe dvs. cum ar reactiona? daca bine, desi nu prea cred, atunci, parca merita o farama de respect...

la asemenea rationament, bazat pe nevoi, ne mai plangem ca femeile ( unele) lupta cu orice mijloace si iau si pielea de pa anumiti barbati!#-o:D:))

inchei , urandu-va curaj si succes..si , , mai ale , calmati-va si faceti-va un plan

Daca il iubiti il puteti ierta pentru orice ratacire.Incercati sa ganditi putin si din prisma copiilor......cum va fi sa-i cresteti singura, ce le veti raspunde cand vor intreba de tati, cum se vor simti in societate fara o familie unita.......e greu singura cu doi copii.Nu va incurajez sa acceptati lipsa de respect din partea sotului,dar sa ne gandim cand luam decizii asa de mari ce implicatii sunt asupra celor pe care ii iubim cel mai mult.....si anume copiii.In definitv ei sunt scopul nostru in viata.
Barbatii au mereu rataciri,dar cu calm, iubire si maturitate ii putem intoarce iar catre noi.Sunteti sensibila acum si orice vi se pare exagerat....vin sarbatorile,mergeti la cumparaturi,,..ii puteti cumpara sotului un cadou surpriza sa vedeti cum reactioneaza. Alungati gandurile astea si nu uitati ca starea de agitatie afecteaza copilul.
Va doresc multa stapanire si putere sa treceti peste toate obstacolele vietii!
Sarbatori linistite!
va multumesc din suflet:((...chiar nu am cu cine vorbi.....ma-ti ajutat enorm...nu am cuvinte sa va multumesc...sper sa fac o alegere corecta. iar chestia cu sa stau de dragul copiilor deja a expirat...am crezut ca e bine dar nu e....copii cresc pleaca de langa tine si ramai singura,ca de altfel in tot acest timp...
va multumesc inca o data....:((....sper sa fac ceva corect....sa divortez:((
MIHAI GRIGORE a scris:
Nu spun ca poate nu aveti dreptate, dar va spun ca , in perioada de graviditate a femeii , barbatul are aceleasi nevoi ca din totdeauna. Iar faptul ca sotul poate se uita mai aprog la acea femeie nu inseamna neaparat ca exista si ceva sexual intre ei. Poate fi vorba de aceasta supraincarcare hormonala a barbatului!

NU pot sa spun ca nu aveti dreptate, Mihai, dar de aici si pana la ignorarea grijilor femeii gravide... sotiei, mamei copilului tau?...
Mai spunea o doamna pe aici ca ar fi o prostie asta...

Medical vorbind, nu e o prostie, e o chestiune reala, insa nu e atat o chestiune de hormoni, cat de fizica. La 2-3 zile spermatozoizii se innoiesc... aia vechi nu se resorb asa de repede. Daca o celula dintr-un ovar care se elibereaza dintr-un folicul a dus la inventarea ibrupofenului, atatea celule care nu incap in aceleasi saculet de acum doua zile credeti ca nu determina niciun discomfort?
Cineva mi-a spus ca e ca si cum ai avea doi sani mai mici, sensibil umflati, situati intre picioare! :D

Oricum, daca doamna il neglijeaza nu avem de unde sti, daca domnul o neglijeaza, iar nu cunoastem...
Cert e ca macar una dintre parti se simte neglijata.
POate ca e o problema de comunicare, de lipsa de intelegere a nevoilor si a problemelor celuilalt...
Eu sunt bolnava de ieri si de cate or am chiar si o amarata de raceala, am nevoie sa mi se sufle in dos! Asa sunt eu: ceaiul e prea rece, mai am nevoie de un nurofen, ba am uitat termometrul, parca ar mai trebui comandata o pizza, nu am chef de fructele astea...
Am nevoia unei atentii marite. Cati nervi si cate certuri am avut, numai noi doi stim, pana cand ne-am intalnit si am clarificat: nu e nimic legat de tine, e legat de nevoile mele de atentie in perioadele cu pricina!
Asa ca acum sotul meu glumeste, razand:"Oare ti-o conveni sa te faci bine?" Azi a venit pe zapada asta ca nu puteam sa ma deplasez de la Unirii la Universitate decat cu masina!
Amandoi speram ca pana la finalul saptamanii sa imi revin la independenta normala.

Dar totul este sa intelegi ce se intampla, de ce, de unde vine... Unii barbati flirteaza numai sa se simta inca atractivi, e o mangaiere a orgoliului lor si nimic mai mult. Unele femei nu le permit sotilor sa se uite dupa alte femei...
Depinde de la individ la individ.
Eu nu vad mai mult decat o lipsa de comunicare si de intelegere reciproca. Desigur, poate fi motiv de divort la fel de bine cum ar putea fi si motiv de reevaluare a relatiei si de imbunatatire a ei.
POate ca il puneti sa alegeaga: ori ne intelegem, ori divortam! Nu vrei divort, hai sa muncim la relatie.
Poate ca daca intelegeti de ce el se invarte pe langa doamna nu mai sunteti asa geloasa, poate ca din contra, veti fi mai geloasa... Poate il faceti sa inteleaga si el ce inseamna o sarcina...
Nu stiu si nu cred ca putem sti noi ce sa faceti dv.
E numai si numai alegerea dv.
Ar fi indicat insa, spun eu, ca orice decizie de cuplu sa fie luata in doi. Iar ca avocat, imi permit sa spun ca si divortul e o decizie de cuplu care poate duce la diminuarea cheltuielilor cu divortul.

Va doresc succes si multa liniste!
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
BUNA ZIUA,
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU SFATURILE DATE.
NUI STIU CE SA MAI ZIC SI SA MAI FAC, SUNT CONFUZA.
DAR MEREU STAU SI MA GANDESC DE CE NUMAI FEMEILE TRAG INTOTDEAUNA PENTRU CA RELATIA SA MEARGA DE CE NUMAI NOI TREB SA SUFERIM SI SA TRECEM CU VEDEREA PENTRU CA COPII NOSTRI SA AIBA TATA...NU E CORECT, NICI UNUL DINTRE NOI NU E MAI PRESUSU DECAT CELALALT, NICI UNUL NU ARE DREPTUL SA IL SUPERE PE CELALT.
DACA STAU SA MA GANDESC MAI BINE, O FEMEIE ISI POATE GASI MAI REPEDE UN AMANT DACA VREA, DAR EA SE POATE GANDI LA FAMILIE SI LA FAPTUL CA IL VA FACE SA SUFERE PE SOT, CA PRIN PROSTIA EI S-AR PUTEA DESTRAMA O FAMILIE. CREDETI CA O FEMEIE DACA AR AVEA O AVENTURA NU AR PUTEA SA ISI INDUPLECE SOTUL SA O IERTE? O FEMEIE POATE FACE ASTA MAI USOR, DAR NU O FACE.
IN SCHIMB BARBATII SUNT NASCUTI SA FACA FEMEILE SA SUFERE, SA ISI BATA JOC SI SA UMILEASCA(BINE, NU TOTI BARBATI DAR 99%) .
TREBUIE SA INTELEAGA SI BARBATUL CA NU MAI SUNTEM CA PE TIMPURI SA FACA EI TOT CE DORESC SI FEMEILE SA ACCEPTE PT CA VA RADE LUMEA SI ELE NU SE VOR PUTEA INTRETINE SINGURE....LUMEA S-A MODERNIZAT SI FIECARE CAUTA SA II FIE CAT MAI BINE....DACA NU E BINE ALATURI DE EL, ATUNCI ADIO.
NU MAI ARE NICI UN ROST SA MAI STAI SA SUFERI IN LOC SA CAUTI SA ITI FIE CAT MAI BINE.
CRED CA PRIN MESAJUL ASTA MAI MULTE FEMEI VOR DESCHIDE OCHII SI VOR VEDEA REALITATEA.
VA MULTUMESC MULT INCA O DATA SI DORESC LA TOATA LUMEA SARBATORI FERICITE:vishenka: :vishenka::innocent:

Alte discuții în legătură

Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii cielodellasera cielodellasera Buna ziua si Jristos a inviat! As dori sa aflu si eu, va rog, care sunt reglementarile adoptate recent la nivel european dar si in celelalte state ale lumii ... (vezi toată discuția)
Ziua bãrbatului Corina Capotã Corina Capotã [b]5 Mai.[/b] Cum sărbătoriţi voi Ziua Bărbatului? Întrebarea este adresată atât domnişoarelor, doamnelor, cât şi domnilor...;) (vezi toată discuția)