avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... gdpr
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

gdpr

bună ziua
Ce documente trebuiesc întocmite ptr. ca un spital să fie înregistrat ca operator de date cu caracter personal, având în vedere și încadrarea unui responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, acesta fiind încadrat cu contract prestării servicii.
cu mulțumiri

Alte discuții în legătură

Operator de date cu caracter personal-revisal TeoTea TeoTea Buna ziua! Pentru a inregistra un contract de prestari servicii pt transmitere Revisal mi se cere de la ITM dovada prestatorului ca este operator de date cu ... (vezi toată discuția)
Decizie operare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Daca administratorul unei societati ( avand si diploma pt. absolvirea cursurilor de R.M. ) are decizie pt. a opera in revisal, este nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Hepl me pentru salarizare trebuie sa notific ca firma care face salarizare sau pentru fiecare firma individual ovidiu7676 ovidiu7676 (6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea ... (vezi toată discuția)