avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Art. XV din OUG 30/2020 pt mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Art. XV din OUG 30/2020 pt mediatori

Buna ziua
Mediatorii isi pot (au putut) intrerupe activitatea ca urmare a efectelor pandemiei si sa beneficieze de indemnizatia de 75% din salariul mediu brut?
Am un client mediator si mi-a zis ca cei de la Consiliul de mediere nu raspund la telefon, iar pe site-ul Consiliului eu nu am vazut decat amenintari cu recuperarea taxelor neplatite.
Cei de acolo se ocupa si cu problemele de actualitate ale mediatorilor?
Cel mai recent răspuns: robert11 , utilizator 12:18, 5 Aprilie 2021
Refuzul a fost in starea de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrul de mediere diana_79 diana_79 Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,doresc a face o intrebare, privind ''somajul tehnic'' ... soparla62 soparla62 Buna ziua ,doresc a face o intrebare, privind \'\'somajul tehnic\'\' Lucraiand in domeniul, Horeca pe data de 16.03.20202 odata cu, Starea de urgenta am ... (vezi toată discuția)