avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce pot face dacă nu primesc certificatul de urbanism
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce pot face dacă nu primesc certificatul de urbanism

Am depus actele pentru eliberarea unui certificat de urbanism in luna Septembrie 2019. Nu l-am primit nici pana in prezent , iar dacă îl cer nu se deschide răspunsul la acesta. Nimeni nu îmi da nicio explicație . Ce pot face in situația data . Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: 0v1d1u , utilizator 13:07, 12 Martie 2021
Va trebui sa va adresati instantei de judecata competenta in vederea pronuntarii unei hotarari prin care primaria sa fie obligata sa va elibereze certificatul de urbanism.

Puteti incera si o notificare trimisa prin avocat inainte de a promova actiunea, de obicei are efect.

Nu am inteles ce nu se deschide si daca intrebarea dumneavoastra are legatura cu insolventa.

Puteti da mai multe detalii?
Buna ziua,

Am acceasi problema. Daca ma adresez instantei de judecata se pot cere daune ? Daca in timpul procesului se elibereaza certificatul de urbanism , ce se intampla ?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
0v1d1u, utilizator
Buna ziua,

Am acceasi problema. Daca ma adresez instantei de judecata se pot cere daune ? Daca in timpul procesului se elibereaza certificatul de urbanism , ce se intampla ?

Va multumesc!

Avocat Cristina CIUREA a scris:

Va trebui sa va adresati instantei de judecata competenta in vederea pronuntarii unei hotarari prin care primaria sa fie obligata sa va elibereze certificatul de urbanism.

Puteti incera si o notificare trimisa prin avocat inainte de a promova actiunea, de obicei are efect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume copil nou nascut din mama divortata Dominix Dominix Mama divortata in Mai 2018 si copil nascut in 28 Septembrie 2018. Cand s-a dus cu actualul partener sa inregistreze copilul, acesta nu a fost recunoscut drept ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pt iesire din indiviziune si incalcare drept de propietate simoneangel simoneangel Problema mea este ca am o casa + teren in indiviziune cu unchiul meu, de care in prezent se foloseste una din fiicele lui, adica una din verisoarele mele care ... (vezi toată discuția)
Stampila cu mentiunea ContSters328245 ContSters328245 Buna As dori sa intreb daca o firma este obligata (si daca \'da\\", in ce termen de la data pronuntarii sentintei de deschidere a procedurii de insolventa) ca ... (vezi toată discuția)