avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Revenirea din șomaj tehnic: Statul va acoperi în jur ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Revenirea din șomaj tehnic: Statul va acoperi în jur de 40% din salariile angajaților reactivați, timp de trei luni

Stiu ca este inca un proiect dar aveti cumva mai multe detalii despre conditiile in care se poate acorda acest ajutor? Valoarea si durata acestuia depind de perioada in care angajatii au fost in somaj tehnic? Exista conditionari de CA a angajatorului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:32, 27 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată nici proiect nu e, e doar un fel de promisiune, însă nu cred că vor fi condiționări ca acelea de care spuneți (durata anterioară a șomajului tehnic sau cifra de afaceri). Ar fi în totală contradicție cu măsurile de până acum, de care au beneficiat toți cei care au solicitat acest ajutor cu o singură condiție: să aibă activitatea redusă sa întreruptă temporar ca urmare a efectelor pandemiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic mishab mishab Buna ziua.In conditiile in cate sunt angajat cu contract de munca si sunt si Pfa cu activitate intrerupta prin ordonanta militara,ce acte trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Ce tip de firme afectate beneficiaza de suportul statului? As fi interesata de pasii de urmat pentru trimitere in somaj tehnic. Va multumesc! (vezi toată discuția)