avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs expus la raft
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs expus la raft

În cazul produselor care au fost expuse la raft magazinul are vreo obligație față de cumpărător?
Au mințit spunând că produsul era expus de o lună, în realitate fiind vorba de 10.
Menționez că l.am cumpărat din magazin, cu preț întreg, ca fiind nou.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:36, 31 Mai 2020
produsele sunt conforme sau neconforme.
faptul ca unele magazine ofera discounturi pentru produsele expuse, resigilate, etc., constituie politici comerciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea de produse expuse in showroom drept produse noi dpacks dpacks Buna ziua, am achizitionat dintr-un magazin online o scula electrica . Am primit un produs care a fost expus in showroom si prezenta julituri o eticheta de ... (vezi toată discuția)
Legea negocierii pretului unui produs, in magazin sahara sahara Buna ziua , va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce numar are Legea negocierii pretului unui produs in magazin , Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)