avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... coronavirus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

coronavirus

va rog sa-mi spune-ti daca este legal ca personalul din laboratorul de analize a unui spital suport pentru covid sa nu beneficieze de stimulentul de 2500 lei pentru ca nu vrea conducerea spitalului.mentionez ca aici s-au efectuat analizele medicale atit pentru suspecti cit si pentru bolnavi.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:22, 3 Iunie 2020
Puteti depune o sesizare la Ministerul Sanatatii si vedeti ce spun si dumnealor.
Este o situatie generalizata.
Si eu recomand sa sesizati in scris Ministerul Sanatatii ca sa va raspunda in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Stimulent covid 19 goegbv goegbv Buna ziua. Lucrez ca asistent medical la spitalul CF Craiova, spital suport covid 19. Doresc sa stiu daca beneficiez de acest stimulent de 2500 lei. Am avut ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)