avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate

Din greșeală am transferat din contul payoneer o suma în contul de firma,în loc sa o transfer în contul personal. Firma este în proces de închidere, am depus cererea de închidere. Nu a avut deloc activitate, toate declarațiile au fost depuse pe zero. Ce pot face? E greșit sa retrag suma respectiva din contul firmei?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
log_in, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:17, 5 Iunie 2020
Nu e gresit, firma chiar avand obligatia sa restituie suma incasata necuvenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Am primit bani în plus de la firma la care am lucrat Iulyanrosca Iulyanrosca Bună ziua.Am lucrat șofer la o firma din România6 luni,în decembrie am cerut voie sa plec acasă pentru 2 sau 3 săptămâni întrucât mama mea a fost ... (vezi toată discuția)
Folosire cont bancar pj in interes personal RDragos87 RDragos87 As dori sa stiu, din punct de vedere legal, cum pot justifica in contabilitate niste sume de bani transferate in contul firmei. Stiu ca pot folosi contul ... (vezi toată discuția)