avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sentinta neatacata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sentinta neatacata

Am facut in luna martie 2009 o actiune ptr recuperarea taxei de poluare. Actiunea a fost respinsa la tribunal ca nefondata. Nu am facut recurs. Acum aflu ca varul meu care are si el o actiune tot ptr recuperarea taxei de poluare, a castigat procesul, dar el a avut alt judecator. Mai am vreo posibilitate sa atac hotararea mea care a fost respinsa? Pot sa reiau procesul? sa o iau de la inceput? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:10, 15 Decembrie 2009
In termen de 15 zile de la comunicare, sentinta e atacabila cu apel.Recursul nu poate fi exercitat omisso medio ,sarind peste calea de atac a apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cultivare de canabis MagieMulta MagieMulta daca 2 persoane sunt condamnate la 6 luni cu suspendare pentru cultivare de cannabis intr`un proces in care nu existau probe concrete ca ei au savarsit fapta, ... (vezi toată discuția)
Constatare nulitate absoluta partiala certificat de mostenitor serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi As dori sa stiu si eu care este calea de atac a unei sentinte prin care s-a pronuntat constatarea nulitatii absolute partiale a unui certificat de mostenitor: ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la sentinta de divort eudora eudora Buna ziua! In feb.2005 am obtinut sentinta de divort de la judecatorie. Sotul meu a facut apel la tribunal dar nu ne-am prezentat nici el nici eu. Dupa doua ... (vezi toată discuția)