avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alienare parentala!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alienare parentala!

As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in parte programul de vizitare si ce tine de informatii cu privire la starea copilului
Vizitele au loc doar cand are ea timp, desi sunt inclusi si bunicii materni (in lipsa mamei), aceasta nu ofera timp la schimb pentru vizitele sau orele de vizita ramase neefectuate
Am creat un document word in care am trecut toate datele de vizitare, daca au avut loc sau nu (Si motivele in situatia in care vizitele nu au fost efectuate), persoanele care m-au insotit si orele intre care au avut loc!
AlexEnder, eu vă sfătuiesc să nu intraţi în malaxorul justiţiei, este o activitate care vă costă timp, bani şi stres, fără rezultate palpabile. Încercaţi o relaţie amicală cu mama copilului, rezolvaţi mult mai mult, dacă vă iubiţi copilul. Şi aşa, puteţi să vă trăiţi liniştit viaţa. Cunosc membrii unor asociaţii care-şi găsesc adepţi pe holurile judecătoriilor, nu vă lăsaţi instigaţi de aceştia-trebuie să fiţi conştient că şi psihologii, şi servitorii justiţiei au nevoie de clienţi, se hrănesc din neînţelegeri.Vorbiţi cu mama copilului când ieşiţi în oraş, expicaţi-i că nu vreţi să-i luaţi copilul, ci vreţi să o ajutaţi şi totodată, să simtă copilul că are tată. Nu distrugeţi copilăria copilului Dvs. Oferiţi-vă să mergeţi împreună la consult medical, sau la anumite evenimente din viaţa copilului, când mergeţi la copil, puteţi să-i oferiţi o floare fostei soţii, cu menţiunea:"pentru meritul extraordinar de a mă face tatăl acestui copil perfect".Să ştiţi că şi copilul meu a avut colegi de clasă cu părinţi divorţaţi, la şedinţele cu părinţii, la serbări erau amândoi, într-o vreme , copilul era la mama, după ce mama a născut un copil al noului soţ, colegul s-a mutat la tată, aşa tata o ajută pe fosta soţie cu îngrijirea copilului mai mare, fără procese sau executări silite. Aşa funcţionează un părinte bun, care se gândeşte şi la copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)