avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotar teren - vecin rautacios
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotar teren - vecin rautacios

Buna seara, sunt in posesia unui teren intr-o zona plina de loturi de teren in care abia se incep constructiile, am construit cu autorizatie un gard din placi de beton, prefabricate, am convenit cu vecinul stanga, vecinul dreapta si vecinul din spate sa fie amplasat fix pe hotar, acum vine problema din partea vecinului din spatele vecinului meu din stanga cu stalpul de gard, mai precis vecinul din coltul stanga, cum ca stalpul de la gardul meu ii intra in proprietate cu 3-4cm, stiu e absurd, dar omul spune ca ma da in judecata :) Ii intra pentru ca acel stalp e de beton, iar el acum trebuie sa se lege de el pentru a-si construi gardul lui si nu-i convine ca el face gard din plasa :) Ma poate da in judecata pentru lucrul asta? Stalpul este pus fix in locul precizat de primarie, ca punct comun pentru toti, dar na fiind de beton nu din teava asa cum voia el intra pe hotarul tuturor vecinilor....
Ar fi destul de nasol sa trebuiasca sa daram acels stalp de beton prefabricat si sa-l mut, asa as da peste cap tot gardul...
Unii sunt facuti sa fie contra la orice Va multumesc frumos pentru raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2020
florentin86, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă exista Autorizatiei de Construire pt acest gard, acesta se realizează pe hotar. Adică sa zicem grosimea lui se face pe o proprietate și cealaltă pe a doua proprietate. Dacă e asa cum spuneți nu e greșit cum e făcută împrejmuirea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditiile aratate, chiar daca va da in judecata, nu ar avea succes. Doar bani si timp pierdut in zadar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura ... adelinaromina adelinaromina Bună ziua. Între mine și vecinul este făcut un gard cu bordura betonata, stâlpi metalici și plasa bordurata. Stâlpii și plasa sunt ale vecinului ( noi ... (vezi toată discuția)
Ingradire teren ionela2809 ionela2809 Buna ziua, Am o nelamurire cu privirea la ingradirea unui teren pe care il detin in proprietate. Am depus la primarie actele pentru proiectul de gard, dar din ... (vezi toată discuția)