avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua! Am vrea sa începem o afacere cu tricouri printate cu poze din filme (replici). Se va vedea și fata actorilor in pozele respective, exista posibilitatea sa avem probleme pentru folosirea imaginilor?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:15, 14 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate... daca se prind firmele mari, care detin drepturile de autor... daca ele considera ca merita efortul de a va da in judecata, etc.

De obicei se trimite o notificare de incetare a folosirii imaginilor (cease and desist) si daca o respectati lucrurile se opresc acolo.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)
Tricouri copywright geudet geudet Buna ziua, am o mica afacere, personalizare tricouri, cani, sepci, diverse si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pentru a avea dreptul de a pune pe un ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor poze llukas llukas Am gasit pe internet site-uri care vand imagini dar nu iti ofera dreptul de a le imprima pe diferite obiecte pentru vanzare. Daca cumpar aceste imagini si le ... (vezi toată discuția)