avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vizualizare hotarare tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vizualizare hotarare tribunal

Cine poate sa vada o hotarare a unui tribunal. Pe portal apare solutia pe scurt si nr hotararii. Instanta are la dispozitie circa 30 zile sa trimite hotararea. Se poate intelege ca , aceasta hotarare,nu este redactata? Daca este redactata totusi, trebuie sa ai un anumit cont, sa o vizualizezi, on line din portalul justitiei
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2020
romanul11, utilizator
nu toate instanțele au dosar electronc ca să puteți vedea online hotărârea.
arareori cele 30 de zile sunt doar 30.
după redactare ar trebui să primiți hotărârea acasa, prin poștă.
Multumesc
Motivarea unei hotărâri în 30 de zile este un simplu vis frumos în ultimii ani,în medie durează cel puțin 2-3 luni dar sunt si cazuri frecvente i in care durează 3-5 luni sau mai mult.Daca sunteti parte în proces hotărârea pronunțată o sa se comunice la domiciliul dvs sau la domiciliul ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat/contestat-solutie Alexandru081990 Alexandru081990 Buna ziua, Anul trecut in luna aprilie mi s-a retinut permisul pentru o perioada de 30 zile pentru depasire pe linie continua simpla. Am contestat procesul ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)