avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este o eroare judiciara?, sau un abuz de drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este o eroare judiciara?, sau un abuz de drept

Din martie 2018, eu nu mai locuiesc in *X* Si dupa stabilirea domiciliului in localitatea *Y*, am facut cerere de rezilierea cdontractului pentru servicii de salubritate. Iar in martie 2019 am reușit sa vand apartamentul, Firma de salubritate din localitatea X, m - a facturat tot anul 2019, chiar și m - a somat sa le platesc, serviciile de saubritate, de care eu nu am beneficiat. M - am adresat instanței competente teritorial și material, si cu stupoare in dimineața aceasta am constatat ca instanța mi - a respins cererea ca neintemeiata. Ce cred persoanele pregatite profesional in speța juridica.????
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati dus la primărie o copie după contractul de vânzare?
Sigur ca s - a mers și la Primarie facând rol pe numele cumparatorului,,,(copii dupa contract, Carte Funciara cu operațiunile de transfer imobiliar..)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare radu99wuu radu99wuu Buna ziua. Detin un apartament situat intr-o comuna limitrofa orasului resedinta de judet , de aproximativ 2 ani. Nu am locuit si nici nu locuiesc in acel ... (vezi toată discuția)
Servicii salubritate elero elero Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema. Eu am o proprietate si domiciliu pe raza orasului X si contract de servicii salubritate cu o firma ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubrizare abuziva Georgian3 Georgian3 Buna ziua, primaria orasului X a decis ca si cei care detin un teren in orasul X si nu locuiesc in oras sa plateasca o taxa de salubrizare, 30 de lei pe luna. ... (vezi toată discuția)