avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde are voie sa vândă un producător de flori?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde are voie sa vândă un producător de flori?

Situația sta în felul următor vizavi de mine vinde un asa zis producător de flori in fata unui magazin, ceea ce mi-e îmi afectează afacerea, eu vând unele produse care le are și el, eu având srl Legal ce este de făcut? Are dreptul de a vinde pe strada? El zice ca a plătit la primărie. Și dacă este asa primăria poate da acordul de a vinde unde vrea?
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Pfa, ii sau srl pentru tarani? giulonline giulonline Buna ziua, detin o mini ferma de animale si doresc ca pe viitor sa ma dezvolt cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile ... in trecut am avut un SRL ... (vezi toată discuția)