avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme restanta plata furnizor servicii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme restanta plata furnizor servicii

Buna ziua!
Va rog frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Astazi am primit un telefon de la o firma de recuperare debit pentru firma de cablu in care mi se preciza ca am de plata facturi neachitate din luna mai 2008 pana in luna octombrie 2008. Acum suntem in decembrie 2009!!
Mentionez ca eu am vandut garsoniera de la adresa la care aveam contract incheieat cu firma respectiva pentru furnizare semnal cablu, exact din luna Mai a anului trecut. Practic mi se imputa plata plata lunilor mentionate dar eu nu mai locuiesc acolo de atunci!
Cum sa procedez!??
Multumesc anticipat!!!!
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 00:31, 18 Decembrie 2009
dcozma, ori e reziliere ori e modificare? Si mai ales, de unde sa aiba proprietarul vechi aceasta obligatie?
Andreea Lisievici a scris:

dcozma, ori e reziliere ori e modificare? Si mai ales, de unde sa aiba proprietarul vechi aceasta obligatie?

Buna ziua!
Am inteles. Voi redacta o instiintare precum ca mi-am schimbat domiciliul si voi anexa o copie dupa contractul de vanzare cumparare. Ca si confirmare este ok sa pastrez un ex. din copia dupa contract, cu mentiunea am primit un exemplar, cu semnatura si stampila?
Multumesc frumos!
Nu pe copia contractului, ci chiar pe instiintare trebuie sa semneze de primire. Cautati registratura, altcineva mai greu are atributia de a primi notificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
In urma vanzarii unei locuinte nu am schimbat si titularul de contract romtelecom gigist gigist A fost vanduta o locuinta cu contract de vanzare-cumparare, acum 3ani. Vanzatorul a omis, din necunoasterea demersurilor, actualizarea contractelor cu ... (vezi toată discuția)
Neplata facturilor ana2233 ana2233 Buna ziua. Am vandut un imobil acum 2 ani. In mod normal noii proprietari ar fi trebuit sa mearga la enel si sa rezilieze contractul pe numele lor. Dar ... (vezi toată discuția)