avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE DE AMANARE APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE DE AMANARE APEL

Pe data de 11.06.2020 aveam programat un APEL la o HOTARARE DE DIVORT, iar pe data de 09.06.2020 am depus o CERERE DE AMANARE deoarece nu am reusit sa-mi definitivez apararea(eu am depus APEL). Cand aflu daca CEREREA a fost admisa si eventual noul termen de judecata ? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:17, 9 Iunie 2020
Verificati pe portal.just.ro.
Ce înțelegeți dvs prin definitivat apărarea?Ati motivat apelul în fapt si in drept aducând critici soluției de la fond?Exista sanse mari ca cererea dvs sa fie respinsă,acum procedura civila s-a schimbat nu mai este ca in urma cu 10 ani cand un proces se amână la primul termen pt a angaja avocat,la al doilea pt a lua la cunoștință de întâmpinare și tot așa.Oricum cererea se va discuta la termenul de judecată ar fi bine sa fiti prezent și sa nu va culcați pe ureche crezând că dosarul se va amână automat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, spre deosebire de situatia pe vechea lege este posibil sa nu se amane cauza si sa se judece.
Conteaza foarte mult daca va fi de acord cu amanarea si partea adversa.

Daca vreti sa amanati incercati sa aveti avocat angajat ca sa vada cum poate sa va amane cauza.Este posibil si pentru avocat sa fie foarte dificil sa poata obtine o amanare a cauzei.
De regula, avocatii fac o strategie pentru amanare ca sa aiba sanse si nu vin asa la termen ca sa aiba de unde pleca...
Sfatul meu este sa va cautati avocat cat mai repede si sa vedeti cum veti proceda.

Daca era proces penal ati fi avut sanse mai mari la amanare.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta nu face mentiune despre argumente aparare Tonyde Tonyde Buna ziua! Am avut un proces in prima instanta, respectiv, cotestatie pv. Acum am vazut Motivare Instantei. Instanta nu a facut nicio referire in Motivare ... (vezi toată discuția)
Despre apel hopeless1 hopeless1 __judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel serena serena Daca un proces de partaj intre frati dureaza de 5 ani si acum a ajuns sa sa judece recursul la Curtea de Apel Bucuresti prima infatisare este pe 23 ... (vezi toată discuția)