avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contraventie pentru nerespectarea masurilorde urgenta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contraventie pentru nerespectarea masurilorde urgenta corona virus 2020

pentru nerespectarea, incalcarea masurilor de urgenta corona virus 2020
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2020
Regiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Regiana , utilizator 19:29, 12 Iunie 2020
Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in cazul unui pv contraventie - 2000 lei din 29.04.2020 - primit in data de 11.06.2020 - este un abuz din partea agentului care l-a scris a 2-a zi pentru o persoana care se afla la un magazin la ora 21.58 in 28.04.2020 - care a iesit sa ia tigari de la un magazin, insa nu a luat fiind atentionat ca daca vanzatorul ii da tigari, va fi amendat. Precizez ca contravenientul locuieste in alta localitate, judet si, nu la cea de domiciliu. Va multumesc.

Regiana a scris:

pentru nerespectarea, incalcarea masurilor de urgenta corona virus 2020

Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2020
Regiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiuni pe procesul verbal turkn turkn Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)
Plecare de sarbatori dintr-un judet in altul ionela11 ionela11 Buna ziua, As dori sa plec cu trenul maine 16.04.2020 sa stau la parintii mei acasa de paste... , dar problema este ca ei sunt din alt judet. Oare pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei ... AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei pe un tronson de 50 km (aveam 83). Polițistul mi-a înmânat un PV cu avertisment (mă ... (vezi toată discuția)