avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... plecare de sarbatori dintr-un judet in altul
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

plecare de sarbatori dintr-un judet in altul

Buna ziua,

As dori sa plec cu trenul maine 16.04.2020 sa stau la parintii mei acasa de paste... , dar problema este ca ei sunt din alt judet. Oare pot plecat maine...pot fi controale de la politie in tren?.....sunt pasibila de amenda?......si daca vreau sa ma intorc marti in judetul meu de resedinta cum fac?...ma pot intoarce cu declaratia pe propria raspundere?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
ionela11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:11, 15 Aprilie 2020
Dacă poliția vă prinde că ați ieșit din casă fără motiv temeinic, vă poate da amendă 2.000 lei.
Se consideră că puteți infecta părinții și toate rudele cu virusul ucigaș, și astfel îi puteți omorî.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Dapix, utilizator
Multumesc... Dar eu fac declarație pe propria răspundere și la dus și la întors... Chiar și asa ma pot amenda?
Nu înțelegeți ca nu aveți voie? Riscați amenda între 2000 și 20000.
Și ce bifați în declarație`? Nu aveți voie să părăsiți domiciliul actual, decât cu declarație pe proprie răspundere, dar doar pentru a vă procura alimente și medicamente, și numai la magazinele și farmacia cele mai apropiate de domiciliu.

Nu este prevăzut în declarație să bifați vizitarea rudelor sau a părinților, pentru că riscați să-i infestați cu virusul ucigaș, și să-i omorâți.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Covid 19 parinti parinti Fiul meu, locuiește și lucrează în Sibiu, este singur, ,necăsătorit , îi este permis sa vină în Făgăraș,(jud.Brașov ) la casa părinților, în ... (vezi toată discuția)
Declaratie copil stare de urgenta 2020 Nata88 Nata88 Daca mergem de la locuinta proprie, care figureaza in actul de identitate la alta proprietate personala/resedinta in alt judet cu copiii pana in 16 ani au ... (vezi toată discuția)
Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)