avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna ziua , in cazul in care fostii soti sunt copropprietari asupra unui imobil dobandit in timpul casatoriei , la cine trebuie sa stea actele de proprietate in original dupa divort.

multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:53, 14 Iunie 2020
Nu este o regulă în acest sens. Oricum, dacă unul dintre coproprietari nu mai deține actele de proprietate, le poate obține de la notariatul public care a instrumentat actele sau de la Camera Notarilor Publici teritorială în cazul în care actul a fost încheiat în perioada existenței notariatelor de stat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Adrian ALBU, Avocat
am inteles . multumesc foarte mult
Pentru proces sunt suficiente copii xerox.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-evacuare Borza Borza Soti divortati de 3 ani.Nu s-a facut partajul locuintei Ap. cu 2 camere la casa.Problema este urmatoarea pe contractul de vc si pe extrasul de cf este trecut ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort camelia_g camelia_g Sunt casatorita cu sotul meu de 30 de ani, dobandind in timpul casatoriei un apartament cu 4 camere (proprietate personala). Am vrea sa facem partaj fara ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort: stabilirea cotelor de proprietate cuvenite sotilor dupa veniturile si portul in munca al acestora lelia20052006 lelia20052006 Sunt divortata din aprilie 2006.In urma divortului am ramas cu cei 2 copii rezultati in urma casatoriei(de 18 ani,eleva clasa aXII-a si 12 ani, eleva clasa a ... (vezi toată discuția)